ANWB AutoMaatje

ANWB AutoMaatje Haaksbergen is bedoeld voor inwoners die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen en ook niet meer gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. Het is een aanvulling op de bestaande vervoersvoorzieningen. De nieuwe vervoersservice bemiddelt voor een rit naar dokter, fysiotherapeut of ziekenhuis. Maar het kan ook gaan om boodschappen doen, naar de kapper gaan of een ritje naar een kennis.

Hoe werkt het?
Wie gebruik wil maken van AutoMaatje, belt uiterlijk twee werkdagen van tevoren met de Noaberpoort via (053) 573 45 96. De klant betaalt per kilometer 30 cent aan de chauffeur. De medewerker van de Noaberpoort koppelt de klant aan een van de chauffeurs op de vrijwilligerslijst en vertelt wat het ongeveer gaat kosten. De chauffeur komt op het afgesproken tijdstip voorrijden. De klant rekent na afloop contant af met de chauffeur op basis van de gereden kilometers.

Ben je een nieuwe klant?
Vul dan eerst het inschrijfformulier in bij de Noaberpoort. Dat kan telefonisch via (053) 873 46 96 of kom langs bij de Noaberpoort. Nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld, kun je gebruikmaken van AutoMaatje.

Aanmelden als vrijwilliger?
Ben je inwoner van Haaksbergen en in het bezit van een eigen auto? Vind je het leuk om af en toe een minder mobiele plaatsgenoot te helpen door hem of haar ergens naar toe te brengen? Dan kun je je aanmelden bij de Noaberpoort via telefoonnummer (053) 573 45 96 of mailadres anwbautomaatje@noaberpoort.nl

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...