Noabergroep

De Noabergroep bestaat uit mensen die bij elkaar in de buurt wonen en die van betekenis zijn voor elkaar op allerlei gebieden. Gewoon voor een kop koffie op z’n tijd, om te helpen bij huishoudelijke klussen, om mee te rijden naar een afspraak, om samen te koken en eten en ga zo maar door. Een Noabergroep bestaat uit negen à tien personen. 

Doel
Het doel van een Noabergroep is om mensen met elkaar te verbinden, om eenzaamheid te voorkomen, om zelfredzaamheid te vergroten en om iedereen mee te laten doen in onze maatschappij.

Voor wie
De Noabergroep is er voor iedereen die behoefte heeft aan (meer) sociale contacten in de buurt. Misschien bent u nieuw in Haaksbergen, verhuisd naar een andere buurt of zijn familie en vrienden verder weg gaan wonen. Welke reden u ook heeft; de Noabergroep is er voor u.

Aanmelden
Wilt u meedoen? Neemt u dan contact op met de coach. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en als deelnemer bepaalt u zelf wat, met wie en hoe vaak u iets wilt ondernemen. Een coach van Wijkracht biedt ondersteuning en begeleiding.

Contact
Hermien Leussink is coach van de Noabergroep. U bereikt haar op telefoonnummer 06 23 98 92 13 of per mail noabergroep@wijkracht.nl

De Noabergroep is een initiatief van Wijkracht en de gemeente Haaksbergen. Beide partners van de Noaberpoort.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...