Hulp bij formulieren

Huurtoeslag, zorgtoeslag, heffingskortingen... Afhankelijk van het huishouden kom je mogelijk in aanmerking voor verschillende regelingen. Maar wanneer heb je ergens recht op en hoe vraagt je het aan? De formulierenbrigade van de Noaberpoort ondersteunt bij het invullen van formulieren en het indienen van een aanvraag.

Wat doet de formulierenbrigade?

  • Onze vrijwilligers ondersteunen u bij het invullen van formulieren
  • Je blijft zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van informatie en het invullen van het formulier
  • Samen vullen we de voorzieningencheck in. Aan de hand hiervan kan de formulierenbrigade nagaan of je optimaal gebruik kunt maken van regelingen en voorzieningen
  • Daarnaast kan de formulierenbrigade uw administratie ordenen
  • Indien er meer ondersteuning nodig is, verwijzen wij - met uw toestemming - door naar andere instanties

Kijk voor voorbeelden van hoe wij kunnen helpen ook op de website van de Noaberpoort.

Gebruikmaken van onze hulp?
Wil jemeer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Peter Wijntje, via telefoonnummer (053) 573 45 89 of per mail via p.wijntje@noaberpoort.nl.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...