Noaberpoort

Meedoen werkt! 

Samen werken we aan een samenleving waar iedereen mee mag en kan doen. Op zijn/haar eigen manier. In ieders leven kan er iets gebeuren waardoor het (tijdelijk) lastiger is. Hulp van familie of vrienden biedt dan uitkomst. Soms is die hulp er niet of is die hulp niet voldoende. Bij de Noaberpoort kunnen inwoners van de gemeente Haaksbergen terecht voor informatie, advies en ondersteuning. Binnen de Noaberpoort werken verschillende organisaties samen en zetten zij hun kennis en kunde in om inwoners in Haaksbergen te helpen waar nodig. 

 

Wijkracht is partner van de Noaberpoort en biedt op verschillende levensgebieden informatie, advies en ondersteuning. Deze hulp is gratis voor inwoners en iedereen kan zonder doorverwijzing bij de Noaberpoort en Wijkracht terecht met vragen, zorgen, ideeën of om hulp aan te bieden in de vorm van vrijwilligerswerk! Samen maken we een samenleving! Doe je mee? 

Kijk op www.noaberpoort.nl voor meer informatie en de actuele contactgegevens. Of bezoek de facebookpagina van Noaberpoort.

Wijkracht bij jou in de buurt

Wij bieden ondersteuning in vijf Twentse gemeenten. Op de kaart hiernaast zie je waar Wijkracht aanwezig zich. Klik op de gemeente van jouw keuze en je ziet welke ondersteuning wij bieden. 

Contact

Je bent van harte welkom bij Wijkracht in Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo en Oldenzaal. Voor meer informatie over Wijkracht en het maken van afspraken bel je met Wijkracht op nummer 088 – 945 57 22 (lokaal tarief), stuur je een e-mail naar info@wijkracht.nl of maak je gebruik van het contactformulier of de chatknop hier op de website.

Mijn vraag of opmerking...